VILLKOR

Köpvillkor
För att handla produkter från Epok interiör krävs det att du fyllt 18 år. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Priser anges alltid i svenska kronor inklusive moms.

Fraktkostnad
Alla beställningar i webbutiken som överstiger 1000 kr skickas fraktfritt.
Vid beställningar under fraktfritt-gränsen tar vi 59 kr i avgift, oavsett hur många varor du köper.
Till Norge är fraktkostnaden 179 kr.

Lager och leverans
De flesta produkter finns i lager för omgående leverans. Normal leveranstid för dessa produkter är 1-3 arbetsdagar från det att vi mottagit och registrerat din order. 

Vi levererar våra paket via Posten AB och DHL. Din beställning skickas till närmaste ombud i din ort. Du får en avisering via SMS eller
e-post enligt de uppgifter som du uppgett i kassan.

Ombuden håller ditt paket i 10-14 dagar från avisering. Skulle du inte hämta ut paketet inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till oss. Vid ej uthämtat paket fakturerar vi en avgift på 99 kr. Detta omfattar frakt, returfrakt och det administrativa arbetet som tillkommer. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Vi polisanmäler alla former av bedrägeri.

Betalning
Du betalar dina varor med konto eller kreditkort (VISA, MasterCard) via Klarnas säkra system. Du kan också välja att betala med Klarna Faktura eller Klarna Delbetalning.

Ångerrätt och öppet köp
Vi på Epok interiör vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Om du mot förmodan inte skulle vara det så har du i de allra flesta fall rätt att utnyttja din ångerrätt. Du har 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit en vara. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick D.v.s att varan ej är använd eller monterad. Självklart får du ta upp varan ur dess emballage och undersöka den. Eventuella etiketter ska finnas kvar på och varans egna förpackning om sådan finns ska också retuneras. Observera att vi inte står för returfrakten vid ångrat köp. För att utnyttja din ångerrätt ber vi dig att kontakta oss på info@epokinterior.se eller 0768-559330. Vi informerar dig då om hur du går tillväga för att returnera ditt köp.

Reklamation om fel på vara
Vid en reklamation kontaktar du info@epokinterior.se så snart du upptäckt felet. Går det inte att ersätta varan eller avhjälpa felet får ni pengarna tillbaka. Har du möjlighet att bifoga foton på skadan eller felet via mail så snabbar det på processen. När vi fått varan och reklamationen har blivit godkänd meddelar vi dig detta och skickar en ny vara och ersättnig för frakten eller så gör vi en återbetalning inom 14 dagar det belopp du betalat för varan. Hanteringen av reklamationer tillämpas enligt konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konumentverket.se

Vid reklamation:
Epokinterior.se batalar returfrakten.
Epokinterior.se betalar frakten tillbaka till dig.
Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka en vara: info@epokinterior.se eller 0768-559330.

Personuppgifter
När du handlar via Epokinterior.se uppger du bland annat information som ditt namn, din adress och ditt telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Vi behandlar dina personuppgifter med högsta försiktighet och garanterar, i enlighet med personuppgiftslagen (PUL 1998:204), att dina kunduppgifter endast används av Epok interiör.