VÅra inredningstjänster

Vi på Epok Interiör hjälper företag och privatpersoner att skapa en behaglig och stilfull miljö att trivas i. Vi erbjuder en anpassad och toppmodern stylingtjänst oavsett om du står inför en försäljning av din bostad eller om du vill uppgradera ditt hem, ditt kontor eller enstaka rum. Med inredning i internationell stil som kombineras med utstickande detaljer, designklassiker, väl genomtänkt belysning och noga planerade färgval tar vi fram den fulla potentialen i alla typer av rum.

Hur går det till?
Det första som sker är att vi håller ett möte tillsammans med kunden. Mötet sker i kundens bostad eller på den plats som ska stylas om och inredas. Där görs också en genomgång av vad som ska behållas, rensas bort, byggas om eller läggas till.
 Efter första mötet tar vi med oss alla intryck till kontoret där vi påbörjar en noggrann planering. Vi utgår från kundens personliga önskemål och anpassar inredning, detaljer, färger och möbler efter det. Prisförslag tas fram tillsammans med kunden och varierar beroende på uppdraget.