INREDNING INFÖR BOSTADSFÖRSÄLJNING

Står du inför en bostadsförsäljning? Inspirerande interiör som lämnar eventuella köpare med en härlig och nyförälskad känsla är ett enkelt knep som kan öka försäljningsvärdet på ditt hem. Efter ett första möte i kundens bostad och planering av styling sker det vi kallar ”den första flytten”. Då packas och transporteras all ny inredning till den aktuella bostaden.
Väl på plats stylar vi med utgångspunkt från att hemmet ska se bra ut, både på bild och under visningar. Vi utgår alltid från att försäljningen ska bli så lyckad som möjligt. Därför inreder vi så att bostaden upplevs rymlig, ljus och smart disponerad.
Vanligtvis tar det två till tre dagar för oss att färdigställa ett uppdrag inför fotografering.

HUR VI INREDER
Rum för rum

HALL
Det är viktigt att eventuella köpare möts av en välkomnande entré. Det skapar vi med hjälp av ljussättning, klädupphängning, mattor, speglar, tavlor, blommor och växter. Hallen inreds alltid som ett eget rum.

SOVRUM
Det här rummet ska se inbjudande, mysigt och avkopplande ut. Därför lägger vi stor vikt vid känslan i stämningsfulla detaljer som bäddning, val av textilier och belysning. Genom att skapa fler funktioner i sovrummet, så som läshörna, klädupphängning eller arbetsplats, kan vi hjälpa eventuella köpare att visualisera bostadens möjligheter.

VARDAGSRUM
Det samma gäller för vardagsrummet där vi förutom belysning och vackra växter, tänker på hur vi kan optimera funktionerna. Om det är möjligt ser vi alltid till att få in exempelvis en mat- eller arbetsplats. Rymd och luftighet är två betydelsefulla ord vi alltid har i åtanke när vi stylar vardagsrum.

MATSAL
I det här rummet vill vi få kunden att drömma sig bort till härliga middagsbjudningar och mysiga helgfrukostar. För att skapa en balanserad och rymlig matsal ser vi alltid till att matplatsen harmonierar med rummets storlek. Interiör och detaljer som används för att skapa stämning är levande ljus, tavlor och snittblommor.

KÖK
Köket är en viktig samlingspunkt som vi möblerar med sittgrupp i rätt storlek och passande stil. I det här rummet lägger vi stor vikt vid att skapa en hemtrevlig känsla och en lust till inspirerande matlagning. Det görs bland annat med hjälp av belysning samt rätt val av frukt, grönsaker, växter, kryddväxter och kokböcker.