Har du en klädkammare som är det barnrum din framtida köpare letar efter? 

Med vår kompetens tar vi fram tillgångarna i din bostad så att som många som möjligt som kliver in där kan se sin historia berättas. Genom att skapa ytor, funktion och kombinera färger tar vi fram din fastighets fulla potential. 

Epok interiör startades år 2015 av Sara med ambitionen att vara en personlig stylingfirma som inreder varje bostad utefter dess specifika förutsättningar. Sedan dess har mycket hänt och samtidigt som vi breddar vårt team värnar vi ömt om att behålla den personliga kontakten genom alla möten eftersom den ligger till grund för Epoks framgång. 

Det är vår högsta prioritet att du som kund alltid känner dig sedd och du behöver inte riskera att skickas vidare för att få svar på dina frågor då du alltid har direktkontakt med den stylist du inlett ett samarbete med. 

Vår kommunikation är stark såväl internt oss stylister emellan som externt med andra aktörer så som mäklare, fotografer och er kunder. 

Vi gillar att testa nya saker och utmana oss själva. Ofta jobbar vi enskilt ute på uppdragen men vi har en nära kontakt med varandra och tycker om att arbeta tillsammans för att utvecklas, ha roligt och kunna erbjuda mer. Varje projekt hanteras unikt utifrån de behov som finns och ibland jobbar vi i team i alla moment från planering och packning till att färdigställa på plats. 

Om du tror att du skulle passa in hos oss är du alltid välkommen att kontakta Sara för att höra mer, hennes uppgifter finns under fliken kontakt i menyn. 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Epok interiör,  Kontrabasgatan 10, 421 50 Västra Frölunda 

info@epokinterior.se  tel:0768559330 

© 2019 Epok Interiör